vandijkjes.punt.nl
Ja we zijn er nog

Ik krijg allemaal bezorgde berichtjes. maarre ik leef nog hoor..

De laatste tijd is alles een beetje hectische waardoor hier schrijven er een beetje bij in geschoten is. Zeg maar gerust helemaal.

Mijn ritme op moment is dat ik geen ritme heb. Crazy werk uren. Ik werk nu 2 nachtdiensten dan een vroege dienst dan weer laat gevolgd door weer een vroege dienst. En dan is het zondag voor je het weet. Zondag een dag om bij te tanken en vooral bij te slapen. Want elke maandag voor 2 nachten de nacht dienst in hakt er best in. Elke maandag dus gewoon 24 uur wakker voor ik op dinsdag morgen mijn bed in duik. Middag slaapje vooraf dat wil nooit zo lukken.

Maandag is dan ook een dag dat er allerlei dingen gedaan moeten worden die er de rest van de week bij inschieten.

Mijn gewone computer die hier in de kamer stond heft een zonne steek gehad. Maakt een blog bij houden er ook niet makkelijker op.

Dan is het soms vreselijk gloeiend heet hier. De afgelopen dagen was het werkelijk niet te banken. Zelfs dinsdag tijdens de nacht shift kwam de temperatuur niet onder de 27 graden. Pff Ik zit nu hier ook peentjes te zweten maar verkoeling is onderweg. En voor we het weten komt dat witte spul weer uit de lucht vallen.

Aleysha's 800 dollar p.o.s kwam niet door de keuring. ja ik weet het, de death mobile red het elk jaar en dit piece of shit dus niet. Een barst in de voorruit was de grote boos doener. Nieuwe voor ruit kost een vermogen en dan nog 7 andere dingen.. Dus helaas er moest een andere komen.

Terwijl ik aan het werk was zijn Jan en Aleysh gaan Carshoppen en mam hoefde maandags alleen nog maar mee voor de handtekening.

Het is een knal gele Chevy cobalt geworden. En voor de record. Ik had niks met de kleur te maken..

Dan zijn  de scholen hier afgelopen week weer begonnen en de eerste delay was er ook al. Woensdag morgen hadden we zo'n vreselijke onweest bui dat de stroom er af vloog en zonder stroom geen school uitraard. Shirley is inmiddels al 2 weken aan de bak aan haar laatste jaar college.

Verder zijn we een paar keer naar Saratoga geweest, naar de paarden races en vorige week zondag naar de New York state Fair. (kermis)

Afgelopen weekend had ik maar zo een extra vrije dag en een heel weekend vrij en zijn we een dagje naar Lake George geweest. De tourist in eigen staat uithangen. Inclusief boot tour op het water.

Op mijn werk gaat alles prima. Buiten de nodige personeels perikelen uiteraard. Maar dat zal wel nooit veranderen. Ik moet er nog maar eens een blog aan waten want inmiddels zijn er natuurlijk weer allerlei idioten dingen voor gevallen.

In elk geval prettig om te weten dat ook op Jan zijn werk ( een restaurant groothandel en installatie bedrijf) niet gespaard worden van de uitmuntende werknemers die er zoal rond lopen.

Verder ben druk geweest met te koken en eten wat we allemaal in de tuin hebben. Kilo's tomaten, zucchini en wat al niet meer. Nooit gedacht dat we zucchini bread lekker zouden vinden maar die worden hier verslonden. Moet er van het weekend nog maar een paar bakken want maandag ga ik weer effe bij Cal langs. Aleysha is eer vorige week nog geweest. Ik moet maandag toch naar de dokter dus gelijk maar even bijkletsen bij onze goeie ouwe Cal. Eens kijken wat voor verhalen ik dan weer te horen krijg.

Reacties

Cees op 13-09-2013 08:25

Leuk dat je er weer bent! = opgelucht

carla en wiebe op 13-09-2013 13:31

Doe Cal de groeten van ons! 

Peter op 13-09-2013 17:02

Mooi! Leuk van nog een Tweety wagen!

Sanne op 13-09-2013 19:27

Wat fijn dat je er weer bent. Begon me toch wat zorgen te maken!

Moeke op 14-09-2013 16:44

Heel fijn weer wat van je te horen en dat alles ok is ! groetjes

alice op 14-09-2013 18:13

Wat leuk dat je er weer bent. Ik heb gemist.

Nicole op 14-09-2013 20:20

zeker fijn dat we weer wat van je horen :-)

Linda op 15-09-2013 16:13

Leuk dat je er weer bent.

Kristel op 16-09-2013 18:05

Oh zo fijn om weer een volledige blog te lezen, hopelijk duurt de volgende niet te lang;-)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl