vandijkjes.punt.nl
Wat voor wereld leven we in..Serieus

Terwijl op Tv iedereen in de ban is van de verdwenen baby Elaina. En in Nederland we net die 2 jongens uit doorn hadden,  hier in Utica hebben we onze Eigen verdwenen baby. Een 9 maanden oude baby Levon. Die verdween 3 weken geleden. Het verhaal van de vader is dat hij buiten gesloten was en via de achteringang naar binnen probeerde te komen. intussen liet hij zijn 9 maanden oude baby on the porche en de baby verdween. Maar papa was blijkbaar niet erg bezorgt want het duurde 2 weken voor hij de baby als vermist op gaf. 2 WEKEN..!!!

 Ik bedoel als mijn 9 maanden oude baby verdween van mijn porche dan zou het nog geen 5 minute duren voor ik heel de wereld aan de telefoon had. Je begrijpt dat er dus iets fishie aan dat hele verhaal is. En de mama, ach die zat in rehab...Zucht...

 De mama blijkt niet 1 of 2 kinderen te hebben maar 5 kinderen te hebben waarvan er geen 1 bij haar woont. I wonder why. En dan de vader die het 2 weken kost om zijn baby vermist te melden. Ach die had in 2005 een vriendin volgens een kranten bericht waarbij ook een baby stierf aan accidental suffocation..Tja nu gaat men die dood ook in een nieuw licht bekijken... EN TERECHT..

Jan werkt in Utica en het bedrijf waar hij voor werkt heft een pakhuis precies een blok achter waar die vader woont. Afgelopen vrijdag had men daar duis de FBI op de stoep. men wilde video beelden gebruiken van hun camera's die op de parkeerplaats en vuilnis container staan. Dagen lang werd er gezocht rond deze bedrijven en rond en in de vuil contaners. De plaats waar deze vuilnis heen gaat komen 250 loads per dag. na 2,5 week kan je je voorstellen hoeveel er ligt.

 Ik garandeer je dat men deze baby nooit levend vind. Papa heft inmiddels ook zijn medewerking gestaakt. Al direct na het melden van de vermissing. Wordt vast vervolgd.

Ik begrijp hier dus helemaal niks van. Waarom in vredes naam, onder wat voor omstandigheden dan ook zou je, je Eigen kinderen iets willen aan doen. Het is zo onnatuurlijk. Onmenselijk zou ik willen zeggen. ik snap het echt niet...Ik kan er met mijn kop niet bij...Maar wie ben ik?

Vandaag moest ik weer eens op appel komen bij de doctor. Alles gaat nog steeds goed hoor, gelukkig..ik moest er al vroeg zijn en daarna dus even naar de kapper "crazy pam", zijn we gelijk weer even op de hoogte van alle Oneonta roddels..

Daarna uiteraard even bij Cal langs. Nou daar werd ik ook niet vrolijker van..begrijp me goed ik ga graag effe bij hem langs om even naar zijn gescheld te luisteren. (mis ik toch wel) en samen effe coffee te drinken. En even de stand van de dagelijkse sores door te nemen..

Maar Cal was alles behalve in een vrolijke bui, ohh zijn uitgesproken mening en gescheld was er nog maar verder was oude Cal ver te zoeken. Een baard van minimal 2 weken, Zijn haren wild alle kanten op. Hij heft blijkbaar zijn gebruikelijke jaarlijkse kappers beurt (spring cleaning zoals hij het zelf noemt) overgeslagen. Wat ik al wist want ik kwam net bij Pam vandaan. Ik had een flesje cola en het was heet, dus zei hij,: grijp wat ijsklontjes uit de vriezer. Ik ga dus de koelkast in en er ligt werkelijk niks in. NIKS..1 bakje met een overschotje van iets onherkenbaars. Ik maak er een opmerking over en zijn antwoord is dat hij niet veel honger heeft in eten. Yeh my ass..

Ook had hij geen coffee of niks. Tijdens het buiten zitten vraag ik hem of W nog steeds de death mobile gebruikt om s'nachts naar zijn werk te gaan. jaja wel niet lang meer denk ik. Waarom is de death mobile death..? nou nee hij was een beetje laat met betalen van de auto verzekering. Nou weet ik dat die altijd betaald moest worden gelijk met die van mij en dat was al 2 weken geleden. Ik zeg hem dus dat ie wel eens op mag schieten dan..jaja nou misschien als ik de volgende check krijg (en dat is op zijn vroegs 1ste van de maand).. met andere woorden hij had geen geld... In het verleden betaalde ik die verzekering altijd. Hij betaald maar iets van $160 per half jaar, dus dat beschouwde ik maar als bonus of zo...

Nou inmiddels is deverzekering geregeld voor een half jaar. Hij kan tenslotte niet zonder auto.. Al is het dan een hoop schroot, het rijd.. de death mobile was ook net iets aan gerepareerd wat denk ik de redden was van zijn cash tekort.

Daarna maar even naar de Aldi en naar een kleine locale deli om wat boodschappen in te slaan. Ik bedoel, ik ben echt geen moeder Theresa maar je kan die man toch ook niet zonder eten laten zitten. Heb maar wat lievelings dingen ingeslagen waarvan ik weet dat ie het graag eet. Hij kan wel een paar pound gebruiken.

Ja wat meer kan je doen. Ik bedoel hij is een volwassen man en goed bij ziin verstand. En dan moet je ook weer weg na een tijdje. ik bedoel ik ben er uren geweest maar ik kan toch niet een hele dag blijven. De I miss you guys, I miss the girls, I miss the M&M's even sister misses the cats and you guys, Gaat me aan mijn hart...

Morgen gaat Aleysha naar een vriendin en die gaat ook maar even langs om een Eigen gebakken corn bread te brengen. Aleysha was 2 weken geleden ook langs gegaan en daar had hij het vandaag nog over...

Volgende week op mijn vrije dag ga ik nog maar eens langs om te zien of alles goed gaat. Ik weet verder ook niet wat ik er aan doen kan. Lastig hoor.. Hij heeft verder ook geen directe familie of in elk geval familie waar hij iets mee te maken wil hebben. Das een lang en moeilijk verhaal.

Ik heb W maar even een berichtje gestuurd. Die woont daar ook. Om een oogje in het zeil te houden. Ik maak me (denk ik ) terecht bezorgd. Hij heeft namelijk ook een begravenis verzekering af gesloten. Cal, die nog nooit een levens verzekering heft gehad en verzekeringen nog meer haat dan ik. Ineens komt ie met een levens/begravenis verzekering aan zetten en wilde dat ik daar de beneficiary was werd zodat er na zijn eventuele dood precies gebeurde wat hij wil. Nu kan het zijn dat hij een beetje bang is voor het jaar dat hij 64 wordt omdat zijn grootvader en zijn vader beide met 64 overleden. Maar toch het zit me niks lekker...

Reacties

Annemiek op 21-06-2013 05:13

Dat klinkt niet goed. Hij is wel in een gat gevallen nu. Je zou eens contact op kunnen nemen met de county's Office of the Aging;  waarschijnlijk is er bv een Meals on Wheels die maaltijden levert (en omdat ze aan de deur komen, ook alarm kunnen slaan als er iets mis is met de oudere), of een food pantry waar hij wat kan halen. Sommige plaatsen doen ook maaltijden op bepaalde locaties voor ouderen, en vaak gratis (maar dan moet hij er wel kunnen komen). Misschien staat hij er niet meteen om te springen, maar misschien weet je hem wel te overtuigen om wat aan te nemen. Maar die Office for the Aging is een goede eerste plek voor informatie over mogelijkheden te krijgen.

Ineke op 21-06-2013 09:07

Ach wat een triest verhaal over Cal. Kan hij geen foodstamps krijgen?

Lijkt me ook heel moeilijk voor jou om daar mee om te gaan. Sterkte.

Sally op 21-06-2013 09:40

Bah, lijkt er idd op dat Cal ergens de moed en zin heeft opgegeven. Die tips van Annemiek lijken me best wat. Lief dat je in elk geval zijn verzekering hebt betaald en koelkast heb gevuld. Daar zijn vrienden voor en jij bent duidelijk eentje met een zeer warm hart.

Sally op 21-06-2013 09:40

Bah, lijkt er idd op dat Cal ergens de moed en zin heeft opgegeven. Die tips van Annemiek lijken me best wat. Lief dat je in elk geval zijn verzekering hebt betaald en koelkast heb gevuld. Daar zijn vrienden voor en jij bent duidelijk eentje met een zeer warm hart.

Magda (moeke) op 21-06-2013 10:03

Je was zijn enige houvast Petra !

antonia op 21-06-2013 13:50

hij gaat wel naar de foodbank regelmati. dat doet hij al jaren.  meals on wheels hsd ik.nog niet aan gedacht...zal zo eens wat onderzoek naar doen.. naar food events van kerken krijg je hem niet. en nu helemaal niet. foodststamps heeft hij gehad maar jij kwam dus op de afspraak bij dss helemaal in cooperstown die hadden ze verplaatst.en hem verggeten te bellen. 2dsgen later kreeg hij een brief dat hij een afspraak gemist had..dat was einde verhaal. bovendien was.hij toen ook erg boos dat hij geen huur hulp kreeg...

Encinitas op 22-06-2013 03:56

Complimenten voor de hulp en zorg die je verleend!

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl