vandijkjes.punt.nl
Legal issues

Nou het is alweer effe geleden. Wordt zo langzamerhand een langspeel plaat he. Druk druk druk. 

Maar goed even een update. Het is waarschijnlijk legal month voor mij.

Ten eerste die mevrouw met haar veel te grote en veel te dure SUV. Die mevrouw die een auto reed zo groot dat ze niet eens uit een inrit kan rijden zonder tegen mij flitsende gele Aveo aan te rijden. Ik bedoel, die kan je toch niet over het hoofd zien lijkt mij. Maar wie ben ik?

Nou die mevrouw was de dag van de aanrijding uit haar verzekering gegooit. Ja ze had een geldige verzekerings kaart die ze presenteerde aan meneer de politite agent. Het system was blijkbaar nog niet zo ge-update dat ze als niet verzekerd naar voren kwam. Resultaat was dat haar ex verzekering dus weigerde de claim in behandeling te nemen. Maar Peet was niet gek.. Ik heb gelukkig een politie rapport laten opmaken. Mijn verzekering benaderde haar verzekerings agent (degene dus die haar policy geregeld had dus niet de verzekeringsmaatschappij) die met haar ging overleggen wat te doen. Want Peet wil centjes zien. $650 schade lijkt niet zo bar veel maar toch, kom op zeg...

Nou lang verhaal kort. Mevrouw gaat de claim betalen als ik teken dat ik niet naar court zal gaan. Nou wil ik helemaal niet naar court. Ik wil gewoon geld zien. Ik krijg dus betaald via die verzekerings agent. Hoe ze dat met die mevrouw regelen, mij een zorg..

Dan zie gluiperd die mijn motel gekocht heeft. Die nu mijn $1000 in escrow niet wil terug betalen omdat het zwembad op 1 april nog niet weg was. Iets waar hij (mondeling) mee akkoord was gegaan. Nou heen en weer gesoebat via de advocaat. Brieven vlogen heen en weer. Uiteindelijk heb ik hem $200 geboden en dan je kop houden. Maar hij wil onderste uit de kan hebben...KILL...Hij kwam weer terug met, oh er ligt nog een vloer van onder het zwembad wat niet verwijderd is. Nou als dat voor woensdag verwijderd zou worden dan zou hij akkoord gaan met $250 en ik $750.. Nou ja moet maar he. Andere optie is dat ik naar court moet en dan begint de meter van de advocaat weer te lopen en die is alles behalve goedkoop. Dan gaat het me geld kosten..

Gj er dus naar toe en genade zeg. Er lagen nog precies 3 stukjes van de ondervloer. Was een sort flexible spul. Was in 2 minute opgeruimd volgens GJ. Cal en een andere bewoner daar vonden het al net zo belachlijk als wij..

Ik hem dinsdag opgebelt of het naar meneer zijn zin was. Voor hij woensdag weer gaat zeiken dat hij nog een stukje ergens gevonden heeft. Hij zou gaan checken. ALs hij niets terug liet horen dan was het goed. Ik gelijk mijn advocaat opgebelt die zijn advocaat weer gelijk op belde. Maar nu kan zijn advocaat weer niet met hem in contact komen.. Zou je hem Verd**** niet verrot schoppen...

Vorige week ook even bij Cal op visite geweest. Hij maakt het goed maar mist ons vreselijk. Het contact tussen hem en de nieuwe eigenaren is op een zwaar diepte punt. Dat gaat vroeg of laat een keer exploderen, Cal kennende. Die neemt namelijk niet een blad voor de mond...

ik moest vorige week ook weer eens naar de doctor. Nou die man was de wereld te rijk. Hij had een optelsommetje voor me gemaakt. 9 maanden, 7 procedures, 23 recepten voor medicatie, en 48 bezoekjes aan hem. Nog ontbrekend in zijn lijstje, 3 bezoekjes aan de ER in Poughkeepsie en 2 In Oneonta.

Maar dan heb je ook wat. Mijn wond is dicht...Nog maar een receptje erbij voor crème om de huid te verstevigen..En nu maar hopen dat we er weer 10 jaar vanaf zijn.

Dan het weer.. Het is zomer, nou ja behalve vandaag dan. Het regent namelijk pijpestelen. Maar de afgelopen weken was het overal genomen erg mooi weer. HEEL erg mooi (lees heet) weer. Dan heb ik het over dat we de 30 graden gehaald hebben. En dat het s'nachts niet onder de 20 graden werd. Pff das weer even wennen. Ik haat airco's. ten eerste maken ze lawaai en ten tweede vind ik ze ongezond. Maar ja slecht slapen en 50 uur per week werken breekt ook op uiteraard. Een fan in het raam biedt oplossing maar toch ook weer niet zoveel. Omdat het raam in een rare hoek ten opzichte van ons bed staat. Dus nam Jan mij zondag mee naar de Home depot en hij kocht een plafon fan. OMG wat heerlijk. Bijna geluidloos en een zacht koelend briesje..Heerlijk.

Het heette weer daar hoort ook onweer bij. Onweer hier en in NL is wel even wat anders. Mensen lief wast een onweers stormen kunnen we hier hebben. Woensdag haaden we dus zo;n mega storm. Half de county zat zonder stroom, bomen braken af als Lucifer houtjes. En ik heb een half bos in mijn achter tuin en Peet zal Peet niet zijn als er daar ook niet iets moet omvallen. De eerste viel maandag. Lucky me.. die viel een HELE meter van mijn huis af..pff maar toen kwam de woensdag storm en mijn luck...Nou daar viel dus zo'n joekel boven op het dak van de schuur... Ben ik effe blij dat ik huur...

Tja en deze spreekt voor zich.

Een dagje 28 graden is nog geen garantie voor het niet krijgen van een flinke hagel bui.

Aleysha en Jan hebben een nieuwe hobby, tuinieren. Tomaten, sla komkommers, paprika, kruiden, bloemen, bloemkool en ik weet niet wat al meer.

 

Aleysha is wederom toegtreden tot de national Honor society. Hier zie je een foto waar de aan de tafel recht tekent. Ze heeft een licht blauw shirt aan.

Nou dan denk ik dat we weer even bijgekletst zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Karla op 07-06-2013 07:52

Gelukkig, je bent er nog ;)

Wat een eikel zeg, die nieuwe eigenaar! Hopelijk ben je daar gauw vanaf.

Peter op 13-06-2013 04:01

Wat een avonturen! Wanneer is de bruiloft met Janneman?

Ineke op 13-06-2013 16:14

het zal eens een keer goed lopen bij jou he? Jeetje, wat een gedoe weer met die mevrouw zonder verzekering en die klojo van een nieuwe eigenaar.  Gelukkig niet allemaal slecht nieuws, buikwond is dicht en geen problemen door die omgevallen boom. Huren is inderdaad zo slecht nog niet.

 

groetjes, Ineke

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl