vandijkjes.punt.nl
Ja hoor..auto's grgrgr

Heb ik weer. Daar moet je Petra voor heten. De P staat namelijk voor PECH. Als ik ergens altijd pech mee heb dan zijn het wel auto's.

Ik kom thuis van mijn werk en spring onder de douche. Ik kom beneden en zit in de stoel. Jan komt thuis van zijn werk en we kletsen net even over hoe iedereen zijn/haar dag was.

ik heb mijn auto voor het huis geparkeerd. Hier mogen de auto's s'nachts niet op straat staan en mijn buurvrouw komt meestal pas rond 8 uur thuis. Aan gezien we samen een oprit delen en ik morgen vroeg om 6 uur er uit moet, moet ik dus als laatste de oprit in. Jan had zijn auto al op de inrit geparkeerd want hij gaat als laatste weg morgen vroeg.

Er wordt op de voordeur geklopt. We kijken op en Jan zegt: ik geloof dat er 1 tegen je auto is gereden. Ja dat zal toch niet he.. Aan de deur staat een mevrouw. uh I believe I hit your car. REALLY..???? Really..? Zij was op bezoek bij de over buurvrouw en kwam achteruit die oprit uit. In zo'n grote SUV en ze zag mijn kleine auto niet. Nou aan de kleur kan het niet liggen dacht ik zo..

We gaan kijken en ja hoor, ze heft hem net op de hoek van de bumper geraakt. Deuk, verf eraf, precies op de hoek. GEWELDIG is het weer. 1 geluk. deze dame is WEL verzekerd. We bellen even de politie om een rapportje op te maken.

Mensen lief zeg. Wat een vragen. ik leg heel rustig uit aan tante agent dat de overbuuf mijn geparkeerde auto heeft geraakt en we een rapportje willen. Nou is er iemand gewond, zijn er meerdere personen bij betrokken, zijn de bestuurders gewond. nee ik zeg toch een GEPARKEERDE auto...Zijn er giftige stoffen vrij gekomen, is er andere materiele schade, staan de auto's veilig. Ja hoor netjes geparkeerd aan het einde van een dood lopende straat. ja of wij van de straat zijn...We moeten vooral niet op straat blijven staan voor de veiligheid. Mens er kan niet eens iemand meer langs. Zijn er giftige dampen vrij gekomen...Halloer is geen atoom bom afgegaan...

Nou wij gaan naar binnen bij mij om gegevens uit te wisselen. Deze mevrouw woont in New Hartford, heeft een geldig rijbewijs en een verzekering... Dat drama met Shirley's auto staat mij namelijk nog vers in het geheugen. Maar gelukkig deze keer meer geluk bij een ongeluk.

Oom agent komt en hij wil ons beide drivers license en verzekering en registratie zien. Alles in orde en we krijgen een rapportje.

Nou morgen de verzekering maar weer bellen. Die gaan vast weer blij zijn, al hoeft de mijne nu niet te betalen.

Jan zijn oude auto, die wilde de garage niet hebben. Ja wat moet je met dat ding. Jan stelt dus aan Aleysha voor. Als jij hem op craigslist zet en hem verkoopt dan krijg je de helft van alles wat je boven de $500 voor die auto krijgt. Nou de eerste avond is het al raak maar deze willen hem niet hebben. Zaterdag komt er weer iemand en die wil hem wel hebben. Hij is bereid 1000 dollar te betalen. ching ching let the cashregister ring dacht Aleysha. Hij betaald gelijk $500 aan, want hij kan hem niet gelijk meenemen. Er zitten namelijk geen platen meer op. Zondag morgen komen ze terug met een sleep truck en Aleysha kan incashen. Auto weg, Aleysha blij en Kevin blij.

Nou hij een wrak minder en ik een deuk meer. geweldig, ik houd zoooooo van auto's...

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl